Draai- en freeswerken


 

Bij Hydraumec kan u terecht voor alle draai- en freeswerken, CNC of conventioneel.

Met onze uiterst ervaren medewerkers en modern machinepark zijn wij in staat om zelfs de meest complexe werkstukken vervaardigen met een maximaal draaibereik tot Ø750mm, een lengte van 3900mm en een gewicht van 2 ton.

CNC frezen is mogelijk tot een lengte van 2100mm, een breedte van 1020mm en een gewicht van 3 ton.

Voor kleine of middelgrote series kunnen wij u een zeer snelle levering met perfecte kwaliteit garanderen.

Bekijk hier ons machinepark

 

 

CAD/CAM


 

Onze CNC-machines worden aangestuurd met CAD/CAM - software.

Hiermee kunnen wij uiterst complexe stukken met de hoogste nauwkeurigheid en precisie vervaardigen. Deze manier van offline programmeren, beperkt de stilstand van onze machines tot het minimum, met efficiëntie en tijdwinst tot gevolg.

4-assig, 2D, 2,5D en 3D frezen en draaien met automatisch aangedreven gereedschappen kunnen we allemaal aan.

Al onze werkstukken worden door onze eigen engineeringsafdeling ontworpen met de laatste nieuwe CAD/CAM-software. Maar ook met een door u aangeleverd 3D CAD-model in eender welk formaat kan u bij ons terecht, wij kunnen hiervan onmiddellijk een NC-programma maken.

Werktekening, 3D-modellen en NC-programma’s worden bewaard en dagelijks geback-upt op externe servers, zodat we een perfecte historiek opbouwen en steeds voorafgaande ontwerpen kunnen aanpassen en/of verbeteren. Zo hoeft u als klant nooit te vrezen dat bepaalde tekeningen of plannen verloren gaan of niet meer beschikbaar zouden zijn.

Bij wederkerende bestellingen resulteert dit immers in snellere levertermijnen, omdat alle tekeningen en NC-programma’s onmiddellijk beschikbaar zijn en we direct het gevraagde product kunnen maken.

Ons Werk


 

Graag meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons