Over Hydraumec

Over onze filosofie, service en historiek

Onze filosofie


 

Wij hechten zeer veel belang aan kwaliteit en service.
Dankzij onze eenvoudige bedrijfsstructuur hebben wij steeds een zeer vlotte en directe communicatie met onze klanten.
Wij streven ernaar een langdurige samenwerking tot stand te brengen om zodoende tot een win-winsituatie te komen.

Onze service


 

Alle componenten tot 2.000 kg worden door onze eigen diensten afgehaald en terug aangeleverd.
Op deze manier kunnen wij samen met uw technisch personeel eventuele problemen ter plaatse bespreken teneinde de kwaliteit en de levensduur van uw componenten te kunnen verlengen.
In uitzonderlijke omstandigheden en indien de benodigde wisselstukken voorradig zijn, kunnen dringende herstellingen op zeer korte termijn uitgevoerd worden.

 

Lees meer over Hydraumec (uit Automation Magazine)

Hydraumec historiek


 

2017
Aankoop en indienstname van een 2de grotere vlaklepmachine KEMET 36 inch voor het leppen van diameters tot 368 mm.

2014
In juni hebben we een nieuwe CNC-machine in gebruik genomen. Dit is de eerste stap van de vernieuwing van ons totale machinepark.

2012
In het voorjaar werd een nieuw atelier in gebruik genomen, waardoor de totale oppervlakte meer dan 2.000 m² bedraagt. Dankzij de aanzienlijke uitbreiding van ons machinepark zijn we nu ook in de mogelijkheid om cilinders tot 21 ton en 20 meter te herstellen.

2008
Door de steeds groeiende vraag naar herstellingen en verkoop van pompen en motoren hebben wij ons oorspronkelijk atelier uitgerust met een unieke installatie voor het testen en herstellen van hydraulische pompen en motoren tot 350 kW. Zo kunnen we ook in deze afdeling onze klanten dezelfde kwaliteit bieden zoals ze dat van ons reeds gewoon waren voor de herstelling van hydraulische cilinders.

2005
Mede dankzij het aanbieden van conventioneel draai-, frees- en laswerk barstte onze oorspronkelijke bedrijfshal al snel uit zijn voegen. Daarom werd beslist onze activiteiten verder te zetten in een tweede en grotere aanpalende bedrijfshal, waardoor we nog efficiënter en productiever kunnen werken.

2001
Hydraumec BV is van start gegaan met als hoofdactiviteit het herstellen van hydraulische cilinders. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van hydraulica en mechanica vonden meer en meer klanten de weg naar Rijkevorsel. Zo kunnen we ondermeer de belangrijkste Antwerpse havenbedrijven, baggermaatschappijen en de grootste Belgische staalbedrijven tot ons clienteel rekenen.

 

Graag meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons