Hydraulische pompen en motoren

Revisie en herstelling

Hydraulische pompen en motoren


 

Bij ons kan u terecht voor het reviseren en herstellen van alle merken van hydraulische pompen en motoren.
We herstellen alle types hydraulische pompen zoals axiale en radiale plunjerpompen, tandwielpompen, schottenpompen, electro - hydraulische pompen, …

Wij maken steeds gebruik van originele wisselstukken. Wij zijn in staat om al onze herstelde pompen en motoren uit te testen op onze eigen teststand en dit tot vermogens van 350 kW. Door onze grote voorraad aan wisselstukken wordt de doorlooptijd tot een minimum herleid. In overleg kunnen wij zelfs voor u een ruilsysteem opzetten zodat uw continuiteit van uw installatie verzekerd is en de stilstand sterk beperkt wordt.

Wij beschikken over 2 lepmachines voor het leppen van de cilinderblokken, spiegelplaten, …

Elke herstelde pomp en motor wordt afgeleverd met een uitgebreid testverslag. Tijdens het testen wordt de pomp desgewenst ingesteld volgens de door u opgegeven specificaties zoals werkdruk, pompopbrengst en vermogen. U heeft als klant steeds de mogelijkheid om de test van uw eigen pomp of motor in onze werkplaats bij te wonen.

Wij spuiten uw pomp of motor in een RAL-kleur naar keuze waardoor deze als nieuw bij u geleverd wordt.

Verder kan u bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe pomp of motor van de meest uiteenlopende merken, waaronder Rexroth, Vickers, Parker, Casappa, ..., indien een herstelling niet meer rendabel zou zijn.

Wij zijn onder andere actief in havenbedrijven, containerhandling, staalindustrie, papierindustrie, spuitgietindustrie, milieu-industrie, afvalverwerking, offshore-industrie, …

Ons Werk


 

Graag meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons