Hydraulische cilinders

Herstellen, reviseren of nieuw

Hydraulische cilinders


 

Sinds vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het reviseren en herstellen van hydraulische cilinders met een maximumgewicht van 21 ton, alsook het aanmaken van nieuwe cilinders volgens plan of model.

Dankzij ons uitgebreid machinepark kunnen wij alle cilinderonderdelen in ons eigen atelier produceren. Op deze manier kunnen wij zelf garant staan voor kwaliteit en service.

Het merendeel van de cilinders die we herstellen, komt uit machines zoals reachstackers, reachtrucks, straddle carriers, containerkranen, mobiele havenkranen, heftrucks, spreaders, grondverzetmachines, ...

Verder zijn we actief in de staalindustrie, papierindustrie, spuitgietindustrie, milieu-industrie, afvalverwerking, offshore-industrie, ...

Onze bedoeling bij het reviseren of herstellen van een cilinder, is het aanbrengen van verbeteringen waardoor de cilinder na revisie in veel gevallen beter is dan de originele en een langere standtijd zal hebben. Dit doen we door het plaatsen van extra geleidingen, steunringen, een betere materiaalkeuze en gebruik te maken van kwaliteitsdichtingen en lagers.

Alle behandelde cilinders worden volledig uitgetekend door middel van AutoCAD / Inventor. Alle cilinders die onze werkplaats verlaten, worden zeer zorgvuldig en accuraat uitgetest en gecontroleerd op een perfecte werking. Bij elke cilinder wordt ook een interne lektest uitgevoerd zodat wij 100% zeker zijn van een perfect hersteld product. Nadat de cilinder is getest, spuiten we deze in een RAL-kleur naar keuze waardoor deze als nieuw bij u geleverd wordt.

Van alle cilinders die bij ons gereviseerd, hersteld of nieuw gebouwd worden, worden steeds alle plannen continu bewaard en geback-upt, zodat we een perfecte historiek opbouwen en steeds voorafgaande ontwerpen kunnen aanpassen en/of verbeteren.

Ons Werk


 

Graag meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons